tiistai 1. toukokuuta 2012

Wapputouhuja

Tepasteltiin taas aamusella Luumun kanssa treenaamaan. Isona yllätyksenä ei tullut, että yksikseen saatiin touhuta. Ilmeisesti ihmisillä pruukkaa olla parempaakin tekemistä vapunpäivän aamuna.. :)
Vähän oli vilpoinen tuuli, mutta muuten ilma mitä mainioin. Tehtiin pientä pätkää jossa kontaktit, kepit, putki ja muutama hyppy. Ennen putkea olevalle esteelle takaaleikkaus, meidän murheenkryyni, onnistui aivan nappiin ekalla kierroksella! Palkkasinkin heti putken jälkeen ja sitten vasta jatkettiin. Muutaman toiston tein pätkissä ja kontakteja vielä päälle. Pieni tauko välissä ja pari juttua lisää. Ihan kiva motivaatio Luumulla tuntuu olevan, ei minkäänlaista haahuilua ja haistelua. Jotta ehkäpä me ihan tosissaan voitaisiin Lietoon lähteä.
Laitoinkin tuohon vasemmalle vähän alkukesän suunnitelmia. Muutamat epikset on varmaan lisäksi ohjelmassa ja Tampereen suunnalta olen kisoja myös katsellut.
Kameran kanssa lopussa ähersin ja tuon kummempaa kuvaa ei tullut.
Mikä ihme siinä on, että muuten neiti on kiltisti käskystä paikallaan ja kontakteilla napottaa (yleensä) niin kauan kuin käsken, mutta annas kun otan kameran! Pakko aina tunkea linssiin kiinni nuuskimaan :)

Muuten vapunpäivä kului pihahommissa, haravointia ja ryytimaan pöyhimistä. Tylsää kun ei ole vielä kokonaan aidattua pihaa, Luumu saa osallistua vain narun päässä päivystäen. Pihatreeniä tehdään kyllä vapaana, mutta silloin mielenkiinto onkin kokonaan leluissa ja palloissa. Käytiin myös kävelyllä koko perheen voimin ja matkalla törmättiin Luumun "poikaystävään" komeaan hoffiherra Upiin (Amix Desmond). Luumu osaa kyllä oikein mainiosti esittää vaikeasti tavoiteltavaa kainoa neitoa. Mieli tekisi tutustumaan, mutta heti kun Upi on tulossa tervehtimään, Luumu räpistelee parkuen pakoon. Hölmö otus.

Viimein saatiin selvyys kesän treenikuvioihin. Päästiin onneksi koko ryhmä jatkamaan Terhin pätevässä ohjauksessa. Kaksi uutta tuttavuutta saatiin myös ryhmään, joten kymmenen meitä on kaikkiaan. Onneksi yleensä aina joku on pois.
Ihanaa kun kesäkausi on vihdoin alkanut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti