maanantai 21. toukokuuta 2012

Maanantai...

Eipä ole paljoa sanottavaa Nooran treenistä.. Olen ihan käsi.. vasen käsi..
Rata oli suunniteltu harjoitukseksi SM-kisoihin lähtijöille, ei sunnuntaina uran kolmanteen starttiin aikoville :P
Pätkissä tietysti tehtiin, mutta eipä ne fiilikset kovin korkealla ole kun kompastuttiin jo kolmannen esteen twistiin puhumattakaan jostain "saksalaisesta" mikä odotti mörkönä seitsemännellä esteellä. Lisänä vielä kesän ensimmäinen oikeasti lämmin päivä ja muutenkin puhditon hauva..
Luumu lähti ihan innokkaasti ensimmäiseen yritykseen, mutta ohjaajan haparointi ja suoranainen töpeksintä vei vauhdin ja lannisti molemmat. Noora kyllä kannusti ja kertoi valmentavansa erästä hoffineitiä josta parissa kuukaudessa oli kuoriutunut ihan tykki agihauva, kun oikeat tavat motivoida löydettiin.
Paljon täytyy pallolla palkata ja treenata uudet kuviot pienissä osissa. Tämmöisinä laiskempina kausina taidan kuitenkin keskittyä enemmän vauhtiin ja iloon, kuin uusiin kieputuksiin. Ei me kummiskaan vielä tänä kesänä paljon valssia ihmeempiä tarvita, ja kuivaharjoittelua täytyy harrastaa todella paljon ennen kuin alkaa koiran päätä sekoittaa uusilla kuvioilla.

Vielä enemmän kuin omasta osaamattomuudestani, joka ei tietenkään tullut yllätyksenä, järkytyin kentälle luikerrelleesta pienestä kyystä. Hui kamalaa! Talutin Luumun ihan niljakkeen päältä!! Eipä tullut mieleenkään että leikatulla ruohokentällä mokoma otus paistattelisi päivää, enkä juurikaan katsellut missä koira nuohosi. Luumu oli siis ihan parimetrisessä hihnassa vierelläni. Sattumalta katsoin maahan ja sain Luumun nyppäistyä viime hetkellä pois! Käärmekin tajusi vasta sen jälkeen mitä ympärillä tapahtuu. Hyi ja yök ja iik!

Nooran treeniä olisi taas tarjolla 30. päivä, en kyllä yhtään tiedä kehdataanko osallistua tämän päiväisen esityksen jälkeen. Omaa liikehdintää ja ajoitusta on pakko harjoitella ainakin ennen :D
Tällä viikolla vielä yhdet treenit ja sitten kirsut kohti Ylöjärveä! Perjantain epikset on varmaan viisainta jättää väliin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti