tiistai 30. elokuuta 2011

Luumun bikinit

Juoksunhan se viimein sitten tekaisi.. Ohjelmassa seuraavina viikkoina lenkkipolkujen hajustamista, terveisiä vaan kaikille komeille poikakoirille, sekä tietysti pihatreeniä laatikon päällä ja kaikkea mitä tuossa patalapulla nyt mahtuukin tekemään. Kepit pitäisi kyllä jostain askarrella.
Katsotaan nyt miten koiralla riittää intoa muuhun kuin haaveiluun ja heinien haisteluun, mutta eilen ainakin oli ihan täpinöissään kun vilkaisin vain nurtsille päin! Kaikki harjoitukset tehtiin sellaisella intensiteetillä että oksat pois!

Viime torstain agitreenit olivatkin omatoimitreenit, muutama muukin ryhmäläinen oli innostunut tulemaan paikalle ja pientä radanpätkää sitten tehtiin, samoin keinua ja keppejä ja kuka nyt mitäkin. Radalla Luumu meni todella hienosti, kömpelö ohjaus vain aiheutti pieniä virheitä sinne tänne, putkeen lähetys ei mennyt joka kerta ihan putkeen ja välillä sähläsin niin että jäin väärälle puolelle estettä. Liian haastavia kuvoita tulee ehkä välillä yritettyä mutta ei pelkkä suoraviivainen pomppiminenkaan kehitä. Maxi korkuisina en tosin edelleenkään ole niitä tiukimpia esteitä hypyttänyt.
Keppejä tehtiin vain pari kertaa kun huomasin että suurin into niihin on laantunut, antaa sen siis muhiintua ja tauon jälkeen se onkin varmaan taas jees. Kontaktia puomilla taas kokeiltiin, yhtä heikolla menestyksellä, ei se vaan tajuu.. täytyykin nyt parin viikon aikana yrittää saada tuo kotipihan laatikkokontakti ihan varmaksi. Siitä on sitten hyvä taas oikeilla esteillä jatkaa.

Perjantaina heti töiden jälkeen mentiin kentälle treenaamaan Kristan ja Pinan kanssa. Ilmeisesti Luumu oli saanut edellisenä päivänä tarpeekseen tai sitten seuraavana päivänä alkava juoksu täytti pään, ilmakin oli kyllä tavattoman lämmin, mutta oli syy mikä tahansa mikään ei taaskaan kiinnostanut neitiä.
Kolmen hypyn kanssa harjoiteltiin välistävetoja. Ensimmäisellä kerralla Luumu teki juuri niin kuin piti, vaikka yhden välin ohjasinkin väärällä kädellä. Onnistunut suoritus oli ilmeisesti vahinko sillä uusintayritys ei enää millään ilveellä onnistunut. Ensimmäisen hyppäsi ja tuli sitten kohti, mutta toista ei millään! Koirasta näki ettei sitä kiinnostanut koko touhu tippaakaan. Väänsin sitten pari onnistumista väkisin. Ensin palkkasin hypyn ja haltuunoton jälkeen ja sitten heitin pallon toisen esteen yli. Viimeiseksi ennen kuin kerättiin kamat varastoon otin vielä helpon esteen josta suoraan putkeen ja siitä kunnon leikit ja kehut.

Tauko taitaa olla todella paikallaan. Ja tauon jälkeen täytyy pitäytyä yhden treenin viikkotaktiikassa. Kaksi ehkä menee jos välissä on pari päivää ja tietysti yksittäisiä haastavimpia juttuja täytyy treenata säännöllisesti muiden harjoitusten ohessa.

Loppuun vielä kuva neidistä hienoissa bikineissään, ilme kertoo kaiken..

2 kommenttia:

  1. Tyypillä on ihan Siirin ilme kun se on joutunut johonkin tylsään tilanteeseen :D

    VastaaPoista
  2. Äiti ja tytär taitavat muutenkin olla aika lailla samasta muotista :)

    VastaaPoista