lauantai 20. elokuuta 2011

Aamun agi

On ollut vähän laiska viikko koiraharrastuksista. Ehkä pieni tauko tekikin hyvää, sillä Luumuhan on viime aikoina ollut vähän omissa maailmoissaan.. Kotona ollaan harjoiteltu kontakteja puulavan päällä ja siinä sivussa vähän pihatottista. Torstaina oltiin agitreeneissä, joissa aiheena kontakti puomin alastulossa ja kepit. Keinua ja rengasta kerrattiin myös. Koira ei siis hirveästi päässyt irroittelemaan ja ajattelin että lauantaiaamuna olisi pienet hyppelyt paikallaan.

Ennen kahdeksaa pakkasin koiran ja repun autoon ja kentälle päästyäni totesin että saankin treenata vaihteeksi yksin. Verkot virittelin keppeihin ja radalle pystytin neljä hyppyä ja muurin. Kaksi estettä laitoin maxi korkeuteen ja muurin ja toiset hypyt korkeimpaan mediin. Ajattelin ettei kannata vielä tiukempia käännöksiä maxi esteille laittaa.

Lämmittelyksi, olikin melkoisen vilpoisa aamu, otettiin vähän tottista.
Kappas, osaahan tuo otus seurata ja innoissaankin on. Ja vieläpä menee liikkeestä maahan! Pallollekin lähtee vasta kun saa luvan vaikka kuinka hetsaan ja pompin, en tosin heiton jälkeen uskaltanut odottaa kuin sekunnin ennen vapauttamista.. mutta kuitenkin!

Tynkäradalla hypytin esteitä muutaman kerran eri variaatioilla, aika suoraviivaista ja helppoa kuitenkin. Sitten pari toistoa kepeillä ja vähän verkkoja pois. Ei meno kovinkaan sujuvaa ja hyvän näköistä ole, mutta tykkää ainakin esteestä. Yritin ottaa kuvaakin, mutta ei ole helppoa keskittyä koiraan ja samalla sihtailla kameralla..


Luumu pääsi radalle toistamiseen ja tällä kertaa kokeilin hieman haastavampaa ohjauskuviota. Kaikki meni nappiin, takaakierto, haltuunotot ja eteen lähetys muurille. En viitsinyt tehdä toistoja ettei vaan mikään menisi pieleen ja siirryttiin nurtsille pallottelemaan.
Sitten rimat varastoon ja hieman koiran ahdistelua kameralla.Ja loppuun vielä oikein suuri riemun aihe! Luumu on vihdoin lopettanut sen tolkuttoman karvojen kylvämisen! Tänään hoksasin että olen imuroinut viimeksi viikko sitten (hyi minua), mutta kappas, karvoja oli nurkissa vähemmän kuin ennen oli päivän saldo! Ja näkyy neidissäkin jo vähän että bikinit alkaa vaihtua villahaalariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti