maanantai 1. elokuuta 2011

Tervakoski 31.7. 2011

Tulipahan käytyä.. Kotiin tuomisina vain keltainen nauha, väsynyt hauva ja palanut nahka.

Luumu arvosteltiin nuorten luokassa jossa tuomaroi Tapio Eerola. Eerola ei kesäasuiselle neidille lämmennyt, vaikka tuskin kunnon karvakaan olisi paljon pelastanut. Tässä arvostelu kokonaisuudessaan:
"1v7kk. Kevyt narttu, jota kevyt karvattomuus korostaa. Riittävä kallon leveys. Kevyt asentoiset korvat. Keskiruskeat silmät. Niukka otsapenger. Purenta Ok. Rintakehä kevyt. Raajaluusto riittävä. Niukasti kulmautunut, riittävästi takaa. Totaalinen kesäkarva. Täydelliset värimerkit. Maa-ahtaat takaliikkeet, kapeat sisäkierteiset etuliikkeet. Askelpituus keskipitkä. Liikunta kokonaisuutena kevyttä. Reipas käytös."
Tuloksena siis NUO-H. Minulle Luumu on kuitenkin maailman hauskin ja söpöin hoffi-neiti, vaikka kaikki rotumääritelmän kauneusihanteet eivät täytykään. Katsotaan sitten parin vuoden päästä uudelleen kun tyttö on vähän aikuistunut.

Kamerakin pääsi reissuun mukaan, mutta tavoilleni uskollisena en kuvia juurikaan ottanut. Luumustakin sain jopa näin hienon otoksen!
Tottistreenit ovat olleet kesän helteillä haudattuna jonnekin unholaan. On mennyt into treenata kun mitään edistymistä ei näköjään ilman ohjausta synny. Ollaankin keskitytty agilityn harjoitteluun vaihtelevalla menestyksellä. Koiralla ainakin riittää intoa, joskus vähän liikaakin esteiden itsenäiseen suorittamiseen. Kepeillä on edistytty jonkun verran, mutta kontaktit odottavat vielä sitä ahaa-elämystä.. Onneksi tässä kuussa ohjatut treenit taas jatkuvat ja edistystä voi edes tässä lajissa toivoa.


2 kommenttia:

  1. Arvostelu on jokatapauksessa paikkansapitävä, siitä voi olla tyytyväinen. Plikka varttuu vielä ja karvatkin tulevat takaisin, sitten uudestaan näytille, eiks jeah? :)

    VastaaPoista
  2. Nyt on teidän eka Tervis näetty ja koettu, hyvin se esiintyminen meni, eikös ole hyvä että on seuraavalle kerralle parannettavaa ;)

    Intoa syksyn treeneihin, ens keväänä sitten osallistutaan samoihin epiksiin, jollei sitten jo ihan virallisiin ?!

    VastaaPoista