sunnuntai 7. elokuuta 2011

Lomailua ja agiliitoa

Olin säästänyt kesälomastani viikon vähän myöhäisempään ajankohtaan ja nyt säät suosivatkin paremmin kuin kesäkuussa, tosin vieläkin viileämpää olisi saanut olla.
Parina aamuna käytiin agikentällä ja iltaisin pururadalla lähinnä ohjaajan kuntoa kohentamassa. Ohjatut agitreenitkin taas jatkuivat ja niissä saadaan käydä ainakin syyskuun loppuun.

Ensimmäiset maxi esteet on korkattu ja hienosti meni, rengaskin alkaa jo sujua. Keppejä tahkotaan verkkojen kanssa ainakin kuukausi vielä, nyt voi jo ottaa toiselta puolelta pois kunhan loppuun jättää molemmin puolin. Ja aina on treenien aluksi laitettava kaikki verkot.. Plaah, voikohan olla mitään tylsempää kuin niiden virittely?
Keinuakin alettiin harjoitella ja ainakin vielä koiruus uskaltaa tulla vauhdilla palkalle, tässäkin täytyy muistaa edetä maltilla ja aloittaa aina korkealla tuella. Jokainen treeni.

Petraamistakin on, lähinnä ohjaajalla, että malttaisin pitää treenin aina hyvin lyhyenä mielenkiinnon ylläpitämiseksi. Ahneus vaan iskee kun kerran kentälle vaivautuu ja esteet ja putket vähtää paikalleen, niin eihän sitä malta heti laittaa koiraa autoon ja lähteä kotiin? Nyt on vaan pakko oppia malttamaan sillä pientä haahuiluongelmaa ja omiensa touhuamista on neidillä havaittavissa. Lauantainakin karkasi ketun perään ja vielä pari kertaa sen jälkeen jälkiä tarkastamaan!! Eiköhän tähänkin lääkkeet silti löydy.

Lauantaina Luumu pääsi yhteislenkille toisten koirien kanssa juoksemaan. Taisikin tehdä oikein hyvää neidille kun muu lauma kurmutti sitä kunnolla ja ajoi pitkin pusikoita. Luumussa on nimittäin alkanut olla vähän isottelijan vikaa, hyvä että joku näytti vaihteeksi sille missä rääpäleen paikka arvojärjestyksessä on.
Kamerankin olin raahannut mukaan metsään, tosin kuvien ottaminen oli hieman hankalaa neidin hiippaillessa suurimman osan matkaa vieressäni tai piilotellessa pusikoissa, kummallista..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti