perjantai 15. maaliskuuta 2013

Koirankarvamatto

Voihan keskuspölynimuri tuota karvanlähtöä!! Luumu on näköjään päättänyt luopua kaikista karvoistaan. Suunnitelmissa oli ilmoittaa otus näyttelyihin Laitilaan, Raumalle ja Harjavaltaan, mutta enpäs tiedä.. Laitilaan viimeinen ilmopäivä on jo 18.3 ja itse näyttely pidetään 20.4 Raumalle halvempi hinta päättyy 22.3, eli päätöksiä pitäisi tehdä. On vaan täysi arvoitus minkä näköinen koinsyömä karvareuhka Luumu kuukauden päästä on, tai edes kahden.

Agilitykilpailuissa ei onneksi karvoja katsota ja kisoja onkin ihan kivasti tarjolla. Kauden korkkaus Liedossa ei ihmeitä tarjonnut. Tai no olihan molemmilla radoilla sattuneet keppivirheet epätavanomaisia Luumulle, mutta muuten jatkettiin just siitä mihin syksyllä jäi.. Luumun vauhti on kyllä parempi, mutta kartturi jatkaa täysin samalla linjalla, virheistään yhtään mitään oppimatta. Molemmilla radoilla tuloksena 10 ja toiselta vielä yliaikaa hieman.
Hyppyradalla unohdin yhdessä kohtaa vaihtaa puolta ja pasmat vähän sekosi, seurauksena kielto putkeen. Onnistuin vielä rynnimään kepeille niin että Luumu meni toisesta välistä sisään. Hienosti irtosi kyllä loppusuora ja muutenkin oli kivasti vauhtia. Agiradalla ohjasin aivan selvästi yhden esteen ohi, jos ohjaaja leikkii radalla lentokonetta niin näinhän siinä käy.. Kepeillä tapahtui jotain?? Ensin sekosi rytmi puolessa välissä, sitten lopussa nenu maahan ja liian aikaisin ulos.. phoh.

Ei kyllä voi koiraa syyttää jos kartturi jännittää ja hermoilee ja käyttäytyy kummallisesti. Porissa ylihuomenna uusi yritys. Lähtövuoro yllättäen päivän eka, joten jännittämäänkään ei ehdi. Jospa tämä vaikka helpottaisi ongelmaa? Porin jälkeen seuraavat kisailut suunnitteilla pääsiäisenpyhiksi. Perjantaina tai maanantaina Lietoon, ellei sitten molempina..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti