sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kevättä odotellessa

Kuten hiljaisesta blogista arvata saattaa, ei Porissakaan kummoisia tuloksia saatu aikaan. Ensimmäinen rata meni täydelliseksi sekoiluksi. Ei se ensimmäinen lähtövuoro ainakaan meille sopinut! Kaveri kävelytti Luumua kun tutustuin rataan ja ehdin leikittää sitä itse vain hetken ennen kuin piti startata. Jo lähdössä aavistin pahaa kun koira tuntui olevan ihan muissa maailmoissa. Ja eihän se sitten ihan putkeen mennytkään.. katsokaa itse :P sekoilua, nukahdus ja keskeytys
Videolta ei kovin hyvin näe, mutta Luumu oli jo puoliksi putkessa kun päättikin peruuttaa takaisin ja lähteä haistelemaan radan reunalle. Siinä vaiheessa minulle riitti ja vein koiran pois. Esteiden kiellot olivat varmasti kartturin vika, mutta kyllä tuo A:lta pomppaaminen vähän sekoitti pakkaa. Keinulla kontakti oli onneksi hyvä.

Toiselle radalle lähtiessä ehdin olla vähän enemmän koiran kanssa kun lähdin rataan tutustumisesta ajoissa pois. Vauhti oli täysin hukassa ja kepeillä sekoiltiin niin että ylituomari tuomitsi minulle kosketuksesta vitosen vaikka tuomariharjoittelijan käsi ei noussutkaan. Ilmeisesti koskin keppeihin tai blokkasin koiran polvella, en muista, mutta kielto se olisi ollut varmasti muuten. Toinen kielto vielä ja reippaasti yliaikaa, mutta eipähän kieltänyt putkia, mikä on jo meille pieni saavutus! Noloahan tämäkin on, mutta tarjoillaan nyt B-radankin video selostuksineen ;)

Tulevaa ohjelmistoa tuossa jo päivitinkin, eli Laitilan näyttelystä jäädään sittenkin pois. Puoliksi unohdin ja nuukuuskin iski.. ja eipä tuo turkki hääppöinen voi kuukauden päästä olla kun edelleen karvoissa kotona kahlataan. Rauman näyttelyyn kuitenkin ilmoitin Luumun ja pääsiäisen pyhiksi on tiedossa agia ja agia. Kaksi rataa kumpanakin päivänä. Oli jo mielessä kokeilla kolmea starttia, mutta eiköhän ole parempi malttaa. Kisojen välissä on kuitenkin vain kaksi päivää ja tunnetusti Luumu on kisareissun jälkeen totaalisen puhki. Maanantaina omatoimitreeniä ja loppuviikko hauskanpitoa.. ja sormet ristiin ettei meille taas arvota ensimmäistä lähtövuoroa! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti