lauantai 22. syyskuuta 2012

Saanko esitellä...

TK1 Karoonan Gianna!

 
Tänään tokoiltiin Raumalla seura- ja piirinmestaruuksista. Vähän jänskätti että päästäänkö ollenkaan tavoittelemaan sitä koularista puuttuvaa ykköstulosta, vai siirtyisivätkö tavoitteet ensi vuodelle juoksun myötä. Onni oli matkassa ja osallistumaan päästiin. Pisteitä kertyi hienot 187,5 seuraavin osasuorituspistein:
 
Luoksepäästävyys 10
Paikalla makaaminen 9
Seuraaminen kytkettynä 8,5
Seuraaminen taluttimetta 10
Liikkeestä maahanmeno 9
Luoksetulo 9
Liikkeestä seisominen 10
Estehyppy 9,5
Kokonaisvaikutus 9,5
 
 
Syvempää analyysiä en nyt ala suorituksesta tekemään, videotallenne julkistettaneen myöhemmin ja jokainen voi ihan itse analysoida..
Mutta todettakoon että taidolla ja tuurilla oli molemmilla roolinsa! ;)
 
Paikalla makuussa en meinannut saada Luumua edes alkuun perusasentoon kun MAA OLI MÄRKÄÄ! hohhoijaa.. alkoi kyllä vähän paniikki siinä iskeä. Johtuiko sitten ohjaajan kipsistä tai koiran haahuilutuulesta, että maahan annoin kaksi käskyä ja perusasentoon paluusta varmaan kolme :D ..tuomari onneksi kuuli vain yhden ylimääräisen käskyn.
Hihnassa seuraamisessa koira jätti viimeisen täyskäännöksen tekemättä, liikkeestä maahanmenosta alkoi haistella ympärilleen, liikkeestä seisomisessa kuulemma liikkui, mutta onneksi silloin oli tuomarin katse jossain muualla.. Pisteet on annettu ja pulinat pois, mutta on meillä paremminkin mennyt. Luumu oli vähän muissa maailmoissa ja itsellä kauhea jännitys päällä. Nyt kyllä tarvitaan sitä henkistä valmentautumista!
 
Mutta tähän päivään ja kokeeseen! Eli kolmas ykköstulos saatiin ja Luumulle sitä myöden nimen eteen TK1. Jipii jee! Pisteillämme heltisi myös luokkavoitto ja kunniapalkinto. Alempia luokkia suosivan pistelaskusysteemin ansiosta voitimme myös RKS:n seuramestaruuden!!
 
Nyt pienelle reenipaussille, agi laitetaan tauolle lähes kokonaan. Jälkeä pitäisi taas alkaa ottaa ohjelmistoon ja pikku hiljaa ihmetellä uusia tokoliikkeitä. Mutta nyt köllötellään ja ihmetellään kuinka huippu hauva tässä taloudessa oikein asuukaan! :)

 
 
 

2 kommenttia: