lauantai 25. elokuuta 2012

Paimion tokoilut

Varasijalta päästiin osallistumaan SCY Turun järjestämään kokeeseen. Tuomarina toimi Kari Kielo ja liikkurina tuttu Minna Toivonen. Osallistujia alokasluokassa taisi olla kolmisentoista ja meille oli arvottu toiseksi viimeinen suoritusvuoro. Alkuun suoritettiin kaikki paikalla makuut.
Seuraavassa pisteet osa-alueittain:

Luoksepäästävyys 10

Paikalla makaaminen 9
Luumu siirteli taas takatassujaan, ja mielestäni jopa ryömi.. Piste meni kuitenkin ilmeisesti vain takareiden kirputtamisesta. Naapuri nousi ja oli jo melkein saamassa Luumusta kaverin, mutta pisteet tästä!

Seuraaminen kytkettynä 8,5
Tuomari ei tykännyt siitä miten pidän vasenta kättä. Ei ollut kuulemma ennen nähnyt vastaavaa... joopa joo. Koira teki hyvin töitä.

Seuraaminen taluttimetta 9
Nyt ei käsi kuulemma häirinnyt, lohduttikin että ei tämä haittaa kuin tämän alokasluokan. Ihan tyytyväinen olen tähänkin.

Maahanmeno 7
Luumu jäi istumaan ja annoin toisen käskyn. Käsky vaan tuli vähän myöhään, mutta tuomari oli armollinen.

Luoksetulo 9
Ei lähtenyt salamana käskyn saatuaan, tuli kuitenkin vauhdikkaasti. Tällä kertaa koira kuitenkin arpoi perusasentoon kiertämällä minut, viimeksi tuli suoraan. Mistähän näitäkin tulee...

Seisominen 7
Harmittaa kun en kysynyt perusteluja. Luumu kyllä alkoi liikkua ja meni istumaan kun olin noin metrin päässä, mutta varmaan meni jotain muutakin pieleen.

Estehyppy 8
Tähänkään en kuullut perusteluja. Nytkään koira ei malttanut odottaa paikallaan vaan kääntyi kohti ja ennakoi.

Kokonaisvaikutus 9
Tuomari ilmeisesti tykkäsi, vaikka Luumu jonkun verran haahuili. Lopussa erityisesti touhusi omiaan liikkeiden välissä.

Pisteitä saatiin yhteensä kaavittua kasaan mukavat 170. Tämä tiesi toista ykköstulosta ja päästiinpä vielä palkinnoillekin! Kolmas sija oli ihan mukava bonus autossa istumisesta!


Summa summarum, tulos pisteiden valossa on parempi kuin viimeksi, mutta paljon jäi parannettavaa. Itse olen paljon tyytyväisempi Terviksen suoritukseen ja menihän se toki silloin paremmin jos jättää huomiotta tuon nollille menneen maahanmenon. Tällä kertaa selvittiin tuurilla siinä osiossa pisteille, mutta ilman näitä (sääli)pisteitä olisi tulos ollut vain 156 pistettä.

Sunnuntaina touhutaan taas, tällä kertaa vuorossa agia Porissa. Tänään ykkösiä, huomenna toivottavasti nollia!

1 kommentti:

  1. Älä sinä laske niitä "sääli" pisteitä, jokainen piste on hiellä ja tuskalla ansaittu! Nyt vaan tsemppaatte kisarupeaman läpi, kohta jo luetaan Luumun ihka ensimmäisestä koularista! Mahtavaa! :)

    VastaaPoista