sunnuntai 12. elokuuta 2012

Lieto 12.8

Tänään oli ohjelmassa kaksi starttia Tsau:n areenalla Liedossa. Olin valinnut neljästä radasta kaksi Anne Viitasen tuomaroimaa rataa. Yhden agiradan ja toiseksi hyppärin.
Radat kilpailtiin ulkokentällä ja onneksi sattui ihan mukava sää, hyppärin aikana hieman ripeksi vettä, mutta se ei menoa haitannut.

Keskiviikon treenien jälkeen ei oltu tehty oikeastaan mitään ja se kyllä näkyi. Lämmittelyssä Luumu oli niin kuumana kuin tuommoinen hoffinpallero nyt vain voi olla. Radalle lähdinkin lähinnä tavoittelemaan hyvää aikaa ja iloista ja vauhdikasta tekemisen meininkiä. Varoiksi pyysin kaveria kellottamaan, jos vaikka sattuisi hylky tulemaan. Ja tulihan se. Ihan omaa tyhmyyttäni en ohjannut kunnolla ja urakoitiin oikein kunnolla kieltoja putkiin. Eka kielto radan puolivälissä ja loput noin neljä tai viisi radan viimeiseen putkeen. Muuten rata meni tosi hienosti, ainut miinus A:n kontaktit joilla Luumu ei kummallakaan pysähtynyt, virheettömiä kuitenkin. Puomilla taas ylösmeno meni just niin kuin ollaan nyt treenattu, jes! Aikakin olis ollut tosi hyvä jos oltaisiin saatu puhdas rata. Kaveri kellotti meille ajaksi ihanneajan 53s ja rapiat, ja tuo putkisähläys vei varmaan 10 sekuntia.. eli ihan voittajafiilis oli kyllä maalissa.

Hyppyradalle päätin tsempata niin että saataisiin se ihka eka nolla. Alku meni hienosti, muistin ohjata hyvin loppuun asti niin putket kuin esteet joilla tiesin olla tarkkana. Sitten herpaantui. Odotin Luumua edellisellä esteellä että jäisi hyvin tilaa ja vauhtia ohjata putkeen. Luumu oli jo menossa kun mokasin, en varmistanut riittävän lähelle asti vaan lähdin jo jatkamaan matkaa. Luumu huomasi, pysähtyi ja katsoi että "eiks tänne kuulunukkaan mennä?" Kokosin itseni ja jatkettiin sitten hienosti loppuun ilman virheitä. Olin kyllä niin onnellinen kun näin meidän ajan -7.28 etenemä huimat 3.74! ja vielä kun ottaa pois kieltoon hukatut sekunnit, niin aletaan olla jo ihan kelpo tuloksissa. Harmittaa kyllä vietävästi nuo omat töppäilyt, en tosin ole ensimmäinen ja viimeinen ohjaaja joka pilaa koiran hyvät suoritukset!

Nyt vaan täyttämään kisakalenteria, että ehditään mahdollisimman moneen mukaan ennen seuraavaa juoksua.

1 kommentti:

  1. Edelleenkään en ymmärrä tästä agin kisailusta mitään, mutta hienoa että oot tyytyväinen! Ja ilahduin itse osallistumislistasi TOKO-kokeista. Tsemppiä!

    VastaaPoista