lauantai 25. toukokuuta 2013

Rauma Show 2013

Luumu pyörähti tänään, todennäköisesti tämän vuoden ensimmäistä ja viimeistä kertaa, näyttelykehässä. Hoffeja oli ilmoitettu mukaan 11 ja tuomiot jakoi Gunnel Holm. Esiintyminen oli kyllä surkeinta mitä Luumulla on ollut, no ehkäpä Forssan vesisateessa tehtiin pohjat, mutta koskaan ei itsellä ole kehässä noin huonoa fiilistä ollut. Ryhmässä pomppimista ja pyörimistä ja muuten sain vetää otusta perässäni.. Kaipa tätä näyttelytouhua voisi pikkaisen treenatakin, vaikka maksimissaan kolme kertaa vuodessa kehässä käydään.

Luumulle tänään laatuarvosana EH ja arvostelussa ei paljon positiivisia huomioita ole. Kaverille heitinkin, että olis nyt edes katsonut hampaat ja kehunut sitten purentaa oikeaksi!

"Hieman litteärunkoinen narttu, jolla kapea pää. Riittävät takakulmaukset, mutta ahdas takaa ja liikkuu erittäin ahtaasti takaa. Karvapeite ei parhaimmillaan. Tan-väri saisi olla puhtaampi."

Aluksi vielä koiraa pidellessään meinasi että neiti on laiha.. no onneksi ei nähnyt koiraa ennen sterilointia. On Luumu onneksi vähän muhevoitunut viime vuodesta, mutta mielestäni se on hyvä just noin, yhtään enempää läskiä en sille kaipaa.

Huomenna turistiksi Harjavallan ryhmikseen. Katsotaan jos loppukesästä olis joku näyttely johon innostuisin tuon vielä viemään, mutta tokon ja agin parissa ainakin sitä ennen osaamistamme mitataan. Ehkä jopa korkataan kakkosluokka ensi viikon keskiviikkona! ;)

1 kommentti:

  1. Puhuttiin, että kyseiseltä tuomarilta ei kehuja muutenkaan saa. Se on nyt eilistä ja annetaan asian sinne jäädä. Älä tee Luumun karvoille mitään peruuttamatonta vielä, kuten puhuttiin. ;)

    Tsemppiä agiin, mun unohtui sanoa sulle yhden kouluttajan sanomat sanat:"Kaikkein potentiaalimmat koirat nousee luokissa hitaasti" Onnee kakkosradoille <3

    VastaaPoista