sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Touhuissa taas

Niin ne toipilasviikot vierähti. Luumu on kyllä ja tovin ollut mielestäni ihan toipunut ja oma itsensä, mutta agilityä aloitellaan vasta maanantaina. Perjantaina toiset treenit ja sitten olisikin vuorossa kisakauden avaus ATT:llä Liedossa. Saapi nähdä miten homma kulkee, toivottavasti olisin nyt saanut oman nuppini ja ohjaamiseni kuntoon ja olisi mahdollista ne pari nollaa saada. Vauhtia otuksella on varmasti näin pitkän tauon jälkeen, eihän me syksyn jälkeen olla aksattu kuin muutaman kerran. Kontaktit ja kepit kerrataan ja muuten vähän vauhtia ja irtoamista treeneihin, niin eiköhän sillä nyt yhdet kisat klaarata.. Maaliskuussa onkin lähiseudulla kiitettävästi kisoja, mahdollisesti suuntana myös TSAU:n kisat 9. päivä ja Poriin 17.3..

Luumun kanssa ollaan nyt kuntokuurilla. Koiralle lähinnä juoksua ja itselle vähän muutakin. Viimevuonna jo mainitsin Agijaoksen järjestämistä fysiikkatreeneistä ja nyt on kyllä jo jotain kehitystä havaittavissa :) Kiloja on lähtenyt kivasti ja perjantaina hölköteltiin 7,5 kilsaa 50 minuuttiin. Sisältäen pari tassujen puhdistusta, eksyneen mummelin neuvomisen ja parit pakolliset vessapysähdykset (koiralle). Loppumatkasta Luumu sai vielä ihan kauheat hepulit ja veti mua kuin pulkaa satasen metriä.. ja minä kun olin murehtinut että koiralla ei kunto riitä ;)
On kyllä aivan mahtava ja energinen olo, voin lämpimästi suositella kaikille. En olis vielä viimekesänä itestäni uskonut.. vieläkin on matkaa jäljellä tavoitteisiin, mutta ei voi kuin olla iloinen!

Tuossa pohdiskelin onko Luumu mielestäni muuttunut leikkauksesta.. no muuta ei kyllä ole nähtävissä kuin järkyttävä karvanlähtö (mahtaako keväällä olla mitään asiaa näyttelyihin...) ja ruokahalu on jossain määrin parantunut, samanlaista nirsoilua ei enää ole ollut kuin ennen leikkausta. Lihomista en kyllä pelkää, kun minähän sen ruuan sinne kuppiin laitan, jääkaapille ei otuksella ole edelleenkään asiaa. Katsotaan nyt miten alkaa näkyä kun päästään treeneihin kunnolla kiinni ja kesän kisoihin ja muihin rientoihin.

1 kommentti: